Cristiano Ronaldo, hattrick pentru Al-Nassr în campionatul Arabiei Saudite

Atacantul formaţiei Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, a ieșit din nou în evidență în campionatul saudit, acolo unde a marcat un hattrick, sâmbătă, în meciul de fotbal cu Al-Wehda (6-0), din etapa a XXX-a a Saudi Pro League. Starul portughez este, acum, la doar două reușite distanţă de recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un singur sezon în campionatul intern.

Cristiano Ronaldo, reușită în ultimul meci (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo, reușită în ultimul meci (FOTO: EPA)

De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a marcat 32 de goluri în 27 de meciuri de campionat și este aproape să dețină supremația din Arabia Saudită, lider fiind, deocamdată Abderrazak Hamdallah. În clasamentul intern, Al-Nassr se află pe locul doi, în spatele liderulului Al-Hilal.

Pe locul secund în clasamentul saudit

Estimat la o valoare de 15 milioane de euro de către Transfermarkt, Cristiano Ronaldo a ajuns la 39 de ani și are un contract valabil cu Al-Nassr până în vara lui 2025. Gruparea sa se luptă la titlu în campionatul saudit, însă se află la o distanță considerabilă de primul loc. Al-Hilal conduce detașat în clasament, având 83 de puncte, în vreme ce formația portughezului este pe a doua poziție, la nouă puncte distanță, Al-Hilal având un meci mai puțin disputat. De altfel, Cristiano Ronaldo se pregătește de EURO2024, programat între 14 iunie și 14 iulie, acolo unde lusitanii vor avea de înfruntat Cehia, Turcia și o echipă venită de la baraj. În perspectiva turneului final din Germania, naționala atacantului din campionatul saudit are de partea sa palmaresul, câștigând Campionatul European din anul 2016. Purtătorul banderolei de căpitan la echipa națională, Cristiano Ronaldo are cifrele de partea sa: de la debutul de pe 20 august 2003, atunci când a jucat primul său meci pentru Portugalia, ibericul a adunat 206 de partide și a înscris de nu mai puțin de 128 de ori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net